Velg din rabatt

Rabattene gjelder for kjøp opptil kr 5.000 per måned.

Vårt rabattprogram baserer seg på Visa-nettverkets bransjestruktur. Under finner du en liste over brukerstedsgruppene (MCC-Merchant Category Code) som inngår i bransjene vi har definert for hver rabatt.

YX Visa kan ikke holdes ansvarlig om brukerstedet er registrert med feil kode eller om koden oppfattes feil i forhold til brukersted.

Husk at du må velge rabatt hver måned selv om du ønsker samme kategori! Ny kunde?

Rabatter i Juli

  • Opptil 100 kr rabatt på streaming
  • 5% Reise, fly og hotell
  • 5% Restaurant og kino
Velg din rabatt her

Velg din rabatt her!

'

Merk! Rabatten gjelder ikke for transaksjoner som inneholder kontantuttak i dagligvare.

Rabatten vil bli trukket fra på neste faktura. Kjøp som gjøres de siste dagene i måneden vil bli rabattert påfølgende måned.

Unntak for rabattering:

  • Rabatten gjelder ikke kontantuttak, overføring og regningsbetaling.
  • Rabatten gjelder ikke ved bruk av MobilePay, Vipps, mCASH, iZettle, Payex o.l.
  • Ved retur av varer i en kategori det har blitt tildelt rabatt vil YX Visa motregne rabatten tilsvarende det beløpet som er returnert.

Priser og vilkår

Se mer

Rabattkategorier

Gjelder for kjøp opptil 5.000,- per måned.

MCCRestaurant og kino
MCC 5812Restauranter
MCC 7832Kino
Strømming
Vi dekker abonnementet med opptil kr 100 dersom du betaler med ditt YX Visa Kredittkort.
Reise, fly og hotell
5% på reise, fly og hotell

Ofte stilte spørsmål

Vi tilbyr for øyeblikket ikke kredittøkninger grunnet en ny forskrift som ble gjeldende 15 mai 2019. Vi jobber med endringer som gjør at vi på nytt kan tilby dette, og håper å ha en løsning klart innen kort tid.


Drivstoffrabatt oppnås på pumpepris på bensin og diesel. Rabatt gjelder kun ved bruk av YX Visa-kort på våre betjente YX stasjoner i Norge. I utlandet betaler du alltid den prisen som er oppgitt på pumpen.


F.o.m 01.07.2019 er det besluttet av YX å avvikle rabatt på ubetjente stasjoner. Derfor vil man ikke få rabatt på drivstoff hos Uno-X Stasjoner. Ved bruk av YX Visa kredittkort får man fortsatt rabatt hos betjente YX og YX 7/11 stasjoner.


Du finner kopi av faktura i nettbanken på https://yxnettbank.ya.no. Du kan logge deg inn med BankID eller BankID på mobil.


For å sperre kortet ditt er det viktig at du tar kontakt med vår sperretjeneste så snart som mulig på telefonnummer +47 23204690.


Du kan benytte kortet ditt på alle brukersteder som aksepterer Visa i Norge og i utlandet. Kortet kan også anvendes på andre bensinstasjonskjeder. Vær imidlertid oppmerksom på at drivstoffrabatten kun gjelder på betjente YX og YX 7/11 bensinstasjoner, og dette gjelder også vaskerabatten.


Du kan når som helst overføre den disponible saldoen på kredittkortet til en annen konto, eller betale regninger med kortet. For å gjennomføre en betaling, må du logge deg inn i nettbanken på https://yxnettbank.ya.no. Det vil påløpe renter fra første dag.