Alltid vår beste pris når du søker på nett

Med vårt yA forbrukslån tilbyr vi minst like lav rente som du finner på andre sammenligningssider og hos långivere som tilbyr et yA forbrukslån.

Søk forbrukslån her

Låneeksempel: eff.rente 10,52 %, 95.000 kr, o/5 år, kostnad: 26 246 kr, Totalt: 121 246 kr. Løpetid 1-15 år. Maks. effektiv rente 35,5%.

Prisoversikt

Betingelser for yA Forbrukslån

Vilkår for yA Forbrukslån

Hvem kan få innvilget yA Lån?

  • Du må ha fylt 23 år
  • Du må ha inntekt på minimum 250.000 kroner i året
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger

Eksisterende kunde? Ønsker du å øke ditt forbrukslån?

  • Har du allerede yA Lån?
  • Trenger du penger til noe ekstra?
  • Har du god betalingshistorikk hos oss?
Søk her

Vi tilbyr refinansiering!

Du kan søke om refinansiering av dyre smålån og kredittkortgjeld. Med ett lån fra oss kan månedsutgiftene dine bli vesentlig lavere. Du oppnår som regel en vesentlig lavere rente ved å refinansiere med lån.

Refinansiering skjer ved å etablere et yA Forbrukslån som dekker alle dine dyre smålån og kredittkortgjeld.

Les mer om refinansiering
Søk her

Forbrukslån

Det er mange gode grunner til å ta et forbrukslån. Et lån er først og fremst et lån du kan ta uten sikkerhet i faste eiendeler. Et lån uten sikkerhet kan du benytte til hva du vil. Mange velger å investere i oppussing av boligen eller å rydde opp i flere smålån. Over tid vil yA Forbrukslån være et rimelig alternativ for mange.

Selv om et lån er uten sikkerhet gjøres det en kredittvurdering av alle kunder som søker. En kredittvurdering innebærer blant annet at det gjøres en kredittsjekk for å se at søker ikke har registret noen betalingsanmerkninger.

Les også om:

Egenkapital

Forbrukslån med medsøker

Forbrukslån med kausjonist

Forbrukslån i Norge

yA Betalingsforsikring for lån

Hva koster et forbrukslån?

Du kan beregne dine månedlige utgifter med vår kalkulator for forbrukslån slik at du ser hva det vil koste deg pr måned med vår gjennomsnittlige rente.

HVA KAN DU BRUKE FORBRUKSLÅN TIL?

1. PRIVAT FORBRUK:
Enten det er reisen du alltid har drømt om eller det er båten du har siklet på siden forrige båtmesse. Eller kanskje du vil refinansiere noen gamle lån. Tar du opp et forbrukslån uten sikkerhet får du ett månedlig avdragsbeløp å forholde deg til, noe som gjør at du trolig vil være kvitt lånet raskere enn med et kredittkort.

2. REFINANSIERING:
Refinansiering gir deg mulighet til å samle alle dine dyre kredittkort, flere lån og handlekontoer. Du får refinansiering fra 25.000 kr til 500.000 kr uten noen krav til sikkerhet eller pant. Bankene fikser alt det praktiske med din refinansiering.

Hvor mye kan du spare?
Vi tilbyr en nominell rente som i snitt er på 14 % og er blant de beste i markedet på betingelser. Vi gir deg også opptil 15 år nedbetalingstid og du kan selvsagt innfri hele eller deler av lånet når du vil. Se hvor mye du kan spare med refinansiering her.

Vi gir deg svar og et uforpliktende tilbud i 30 dager!

Søk om yA Forbrukslån

VANLIGE SPØRSMÅL

Vis flere spørsmål

Nyhet:

Lån mer enn 500 000 kr

Balanselån - lån med sikkerhet i bolig. For deg som eier boligen din og trenger å låne mer enn 500 000 kr. Les mer!