yA-lån blir Resurs-lån

I 2023 skjer det spennende ting hos Resurs. Vi satser nå stort på å utvikle Nordens første helt skybaserte banksystem, som skal gjøre det enklere, smartere og mer brukervennlig å være kunde hos oss. Hvis du har vært kunde hos oss en stund, har du sikkert lagt merke til at vi har brukt både yA og Resurs i kommunikasjonen vår. Fra nå av kommer vi bare til å hete Resurs, ikke noe annet.

Hvis du for eksempel vil søke om et lån uten sikkerhet, kan du nå gjøre det på Resursbank.no.

Du har fortsatt tilgang til dine tjenester når du logger inn i yA nettbank. Les mer nedenfor.

Lån uten sikkerhet

I forbindelse med at yA bank har fusjonert med Resurs, har vi gleden av å tilby lån fra Resurs. Dersom du ønsker å søke om et nytt privatlån i dag, inviterer vi deg til å besøke Resurs og lese mer om Resurs-lån og hva som gjelder. Du søker online og får svar umiddelbart!

Lån opptil 500 000 NOK uten behov for sikkerhet. Når vi har behandlet og innvilget søknaden din, kan du signere avtalen med BankID

Gå til Resurs

Lån med sikkerhet i bolig

Oversikt for deg som har inngått et Balanselån – lån med boligsikkerhet, finner du her.

Les mer

Du som allerede har et lån hos yA

Hvis du allerede har et yA-lån av noe slag, vil du ikke bli berørt i denne omgang. Du fortsetter å betale som vanlig, og kan fortsatt se lånet og transaksjonene dine når du logger deg inn i yAs nettbank. Mer informasjon om hva som skjer og når, vil bli sendt til deg som kunde via e-post i god tid.

Ønsker du innfri hele ditt yA-lån?

Her finner du mer informasjon om du ønsker og innfri hele ditt yA-lån på en gang. Fyll ut skjemaet så får du hjelp.

Innfri hele mitt lån