Nyhet! Ta med deg norsk lege på reisen med Eyr

Nå har du gjennom vår reiseforsikring tilgang til tjenesten Eyr – lege via mobil. Skulle du bli syk eller skadet når du er på reise i utlandet, kan du få legehjelp uten å besøke et legekontor, og uten å betale egenandel.

Du får tilgang til videosamtale med norsktalende, erfarne leger som kan skrive ut resepter og svare på generelle medisinske spørsmål. Merk at reseptutskrivelse kan kun benyttes i EØS- og EU land.

Du finner mer informasjon om Online legen i dette informasjonsarket.

Når kan du bestille time?

Tjenesten er åpen mandag-fredag kl. 8-22 og lørdag-søndag kl. 10-22 (norsk tid). Utenfor åpningstid kan du bestille time til dagen etter i appen.

Slik bestiller du legetime

Du bestiller konsultasjon ved å logge deg inn på Eyr-appen eller på Eyr sine nettsider.

Eyr-appen laster du ned her:
App Store
Google Play

For å logge inn bruker du følgende kode: OnlinelegeKredittkort

Konsultasjonen er gratis for kunder med reiseforsikring i Gouda. Du må benytte kodeord for å logge inn. Skulle du ikke ha mottatt kodeord kan du kontakte Gouda på +47 24 14 45 70.

Det er en forutsetning at du er i utlandet når sykdommen eller uhellet inntreffer. Husk at du må ha betalt minst halvparten av reisens transportkostnader med kortet for at forsikringen skal være gyldig.

Forsikringen i yA Kredittkort er gjennom Gouda Reiseforsikring, en del av Gjensidige Forsikring ASA.

Tjenesten Lege via mobil leveres i samarbeid med Eyr Medical. Tjenesten er konfidensiell, og Gouda har begrenset tilgang til opplysninger (som du gir samtykke til) som våre kunder gir ved bruk av tjenesten.

Les om yA Kredittkort

VANLIGE SPØRSMÅL

Vis flere spørsmål